Werken bij het EBC

Het EBC is een enerverende en vooruitstrevende organisatie. Samen streven we ernaar onze cliënten de beste zorg te bieden die ze nodig hebben. Het EBC gelooft sterk in onderzoek en scholing. Vanuit deze gedachte is EBC Academy opgericht waar veel wetenschappelijk onderzoek wordt verricht, o.a. om nóg beter te worden in ons dagelijks werk.

De cliƫnt staat centraal

Bij het EBC staat de cliënt centraal. Wij vinden het belangrijk goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de cliënten en om onze zorg hier zo goed mogelijk op te laten aansluiten. Ons uitgangspunt daarbij is dat zij zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kunnen houden en mee kunnen blijven doen aan het maatschappelijk verkeer. Daarom zijn onze locaties meer dan alleen zorginstellingen. Het zijn ontmoetingscentra waar jong en oud elkaar tegenkomen.

Onze mensen

Ons personeelsbeleid is erop gericht de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. De ontwikkelingen binnen de zorgsector staan bepaald niet stil. Wij zien die ontwikkelingen als uitdagingen om ons werk nog beter te doen.

Kwaliteitsregister

We stellen hoge eisen aan ons personeel. Alleen op die manier kunnen we de beste zorg garanderen. Als medewerker van het EBC ben je ingeschreven in het kwaliteitsregister van jouw discipline of vragen we je dit te doen. Om deze inschrijving te handhaven volg je opleidingen en trainingen.

Leren bij het EBC

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in de zorg? Lees hier meer over de mogelijkheden bij het EBC.

Meer informatie

Onderzoek doen?

Ben je student of promovendus en wil je onderzoek doen in de ouderenzorg?

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers vallen onder de CAO VVT (verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg). Daarnaast bieden we je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gebruikmaking van collectieve verzekeringen, het Nationale Fietsplan en deelname aan het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA-systeem). Je kunt dan met fiscaal voordeel profiteren van het aanschaffen van een fiets, computer of tablet, sportartikelen, sportcontributie en bedrijfsfitness.