Hoe kan ik verder gaan na een groot verlies?

Op sommige momenten in het leven heeft u behoefte aan extra steun en moed. Het verliezen van een naaste, een dierbare, is zo'n moment. Maar ook andere gebeurtenissen kunnen veel indruk op u maken, zowel postieve als ook negatieve manier. We kunnen ons goed voorstellen dat u op die momenten een luisterend oor nodig heeft.

Een luisterend oor

Omgaan met verlies is niet makkelijk. Als u zelf te maken heeft gehad met het verlies van een dierbare, een kind of kleinkind, een dier of een vriend dan weet u dit. Ook het verliezen van lichaamsfuncties, zoals uw gehoor is moeilijk. Als u het op deze momenten moeilijk heeft en behoefte heeft aan een luisterend oor dan is het goed om te weten dat die mogelijkheid er is binnen het EBC. Onze behandelaars, zoals maatschappelijk werkers en psychologen, staan voor u klaar, om te luisteren of om mee te praten.

Het EBC biedt ruimte voor bovenstaande behoeften. We ondersteunen in het rouwproces en begeleiden hierin. Onze behandelaars zijn aanwezig, luisteren intensief naar u en gaan graag met u in gesprek wanneer u die behoefte heeft.